BARN m/1 voksen 2-3 år
Start en aktivitet sammen med barnet. Vi bruker lette sanger og barnedanser til kjent musikk for å øve motorikk og koordinering. Enormt populære partier som er nyttige for barn.

MINIKLUBB 4-5 år
Pedagogisk lagt opp med lek, sang og dans. Vi bruker musikk fra Barne-TV, barnesanger samt populær discomusikk. Morsomme kurs hvor barna har det gøy.

FREESTYLE/DISCOJAZZ
Dans, rytme, trim, balanse, lek og styrke. Alt hva kroppen trenger kombineres med megakule danser som du ser på MTV, Voice osv. Dansene er lett å lære! Full fart og stemning til hit-musikk. Vi danser også HIP-HOP og Disco. For DEG som gjerne danser alene eller i en gruppe. Vi har også et fantastisk godt tilbud til alle som vil fortsette med freestyle - på alle nivåer er opplegget tilrettelagt slik at vi hele tiden ser fremgang hos hver enkelt elev. Du kan også være med i konkurranser hvis ønskelig. Vi har også eget teknikk-kurs hvor du trener styrke, spenst og teknikk for å bedre holdning og generell danseferdighet.

BREAKDANCE fra 6 år
Her lærer du trinn og bevegelser som er det mest populære innen den amerikanske ungdomskulturen i dag. Megakult!

HIP-HOP, junior
Er du gutt eller jente mellom 10 – 16 år og har lyst til å danse til det siste av musikk hits? Da er HIP-HOP kurset noe for deg! HIP-HOP med mer er et nytt tilbud til ungdom som vil danse. Her er alle velkommen! Vi danser til pop og hit musikk og kurset en miks av
danseformene Hip-Hop, Freestyle, Disco med mer, med hovedvekt på Hip-hop. Her er vi opptatt av rytme, bevegelse og utfoldelse. Det viktigste er å ha det gøy! Megakult!

SALSA/ARGENTINSK TANGO M.M., voksne
Motedansene som får pulsen i gang! Her er det gøy og høy temperatur hele året! Kom og prøv – det er mye enklere enn du tror!

LINEDANCE, voksne
Her trenger du ikke partner. Dette er en morsom danseform som er sosial og passer for alle. Vi danser både country, heftige latin rytmer og andre populære linedancer til forskjellig typer musikk. Kjempepopulært!

SWING, voksne
50-årenes swing som kanskje er den morsomste av alle danser? Enkel og morsom undervisning for deg som er nybegynner, eller har danset tidligere.

SKAL VI DANSE/SELSKAPSDANS, voksne
Dette er kurset for deg som vil lære de populære og spennende selskapsdansene fra TV-programmet ”Skal vi danse” på TV 2.
Cha cha cha, Engelsk vals, Tango, Samba og Foxtrot er noen av dansene du lærer.

LATINOMIX, voksne
En ny og spennende form for trim til glade latino-rytmer. Her trenger du ingen forkunnskaper for å kunne delta. Meget populære kurs med mye moro. Her danser du alene uten partner.

Privattimer avtales direkte i det enkelte tilfelle f.eks til brudevals, firma, spesial opplegg etc.